blod

ringde förresten blodcentralen och avbokade tiden jag hade den tolfte november.
jag berättade att jag skulle flytta utomlands på onsdag och inte kunde.
så om dom kunde ta mig idag eller imorgon så kan jag.
hon sa att mitt blodvärde var tillräckligt bra sist så jag fick tid imorgon klockan 10.00

det känns bra, då behöver jag inte ha ångest över det

Kommentarer
Postat av: Sandra

Javisst är dom, ibland märks det verkligen att dom är bröder, trots att de är olika som natt och dag vissa gånger. Eller hur, samma här?! Precis, de måste bara få doppa regelbundet, helst bara med någon timmes mellanrum. Mycket tragiskt.



Ja, eller hur, visst är han löjlig. Men där är han konstig för han kan säga så och sedan visar det sig att han har saknat mig iaf. Alla tre gångerna jag har varit borta en vecka åt gången med skolan har han sagt samma sak, men ändå visat att han saknat mig när jag väl kommit hem. Städat och gjort fint och andra såna där småsaker. Precis som han förväntar sig att jag ska ringa och messa mer än jag gör när jag väl är borta. Snackade med Sara om det innan och vi kom fram till att det var precis som om det är tabu för killar att sakna någon. Men visst är det tråkigt, det är det.



Just precis, det är lite så jag tänker också. Det går att lösa, på ett eller annat sätt och jag är ju inte borta hela tiden utan kommer ju hem någon gång också. Vill man något ska inget stoppa en, för det slutar bara med att man ångrar det efteråt. Ångra det du gjorde istället för att ångra allt du inte gjorde, som det så fint heter.



Ja, prylarna går alltid att fixa på nåt sätt, men det är ju katterna. Marie kom faktiskt på tal, tillsammans med min syster, när jag snackade med Sara om det innan. Men syrran kan inte eftersom hon inte kan flytta med sig dem framochtillbaka när hon pendlar mellan Värnamo och K-stad/Åhus pga andra katter. Marie isf skulle vara den "fodervärd" jag litade på och jag visste att de skulle få det bra hos henne. Marie älskar ju dem precis lika mycket som jag =) Dessutom hade de varit med sin familj =) Precis som om man lämnar en hund på kenneln därifrån den kom. Men jag sa också att iom att ni redan har 8 stycken där hemma och att det handlar om typ ett halvår så känns det dumt att ens tänka tanken...

2009-10-26 @ 19:11:51
URL: http://sandye.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0